Loading...

WAT DOEN WIJ

Ben je op zoek naar een landelijk interieur? Bij ons kan je terecht voor meubels tot accessoires om jouw omgeving in te kleden naar jouw smaak. Laat je bij ons inspireren en geef je woning een eigen karakter.
Bij landelijk wonen hoort ook een landelijk interieur. De ideale mix van modern eigentijds en nostalgie schept een sfeer van genieten en rust. Romantisch, gezellig met een sfeer van warmte en eigen charme.
De vormgeving en stijl van je oude meubelen sluiten aan bij de nieuwe cottage. De cottagestijl is een stijl zonder regels, men bepaalt zelf volgens eigen meubels zijn interieur.
Bij cottagestijl gebruikt men geen bruin vernis meer zoals bij rustiek, maar men kiest voor lichte pastelkleuren en uiteraard met verftechieken.
Een ander kenmerk voor de cottagestijl zijn de schatten van de zolder, zoals klokken, beeldjes, enz...... die door de kunst van het patineren omgetoverd worden naar eigen smaak. Dit onderdeel vervolledigt je eigen persoonlijke uitstraling, waardoor elk interieur ook anders is!
Patineren van meubelen is dan ook mijn troef, zoals eetkamers, keukens, deuren, trappen, plafonds, koperen lusters en dergerlijke zijn mogelijk.


Peggy Allaer ~ Intereurarchitecte

Meer foto's